Pode meubelen

My life, my style, my colours, my money...

Je interieur laat zien wie je bent: het vertelt over je stijl, je smaak, je manier van leven.Pode is een eigenzinnige collectie die bestaat uit fauteuils, banken en aanbouwelementen, kussens, tafeltjes en zitkubussen. Design speciaal voor jou, waarin je je ideeën over wonen en leven helemaal kwijt kunt. Kies je eigen bekleding uit een selectie kwaliteitsstoffen met trendy kleuren. Liever in leer? Dat kan natuurlijk ook.

Helemaal je eigen smaak. Scherp geprijsd en snel in huis. En moeilijker hoeft 't ook niet te zijn.

Mainstream meubelen zijn er al genoeg. Meubelen zoals iedereen ze heeft, duur maar gewoon, kleurloos en zonder karakter.

Pode is er voor de designliefhebber met een mening. Die kiest voor een eigen stijl, voor kleur en vorm. Design, maar dan wel betaalbaar, want het leven heeft nog zoveel andere leuke dingen te bieden. De Pode-collectie bestaat uit jonge designs en een actuele selectie kleuren en bekledingen. Zo kies je het meubel dat jou op het lijf is geschreven.

Betaalbaar wil niet zeggen “slecht gemaakt”. De L-norm staat borg voor een solide constructie (zie Q-frame) en een perfect afgewerkte stoffering. Oók aan de onderkant van het meubel. Pode kiest er daarom bijvoorbeeld bewust voor om de hoes niet met klittenband vast te zetten.

Dat is wel gemakkelijk met stofferen, maar na een tijdje gaat de hoes onherroepelijk verschuiven. ‘t Kan bovendien vervelend gaan kraken, elke keer als je gaat (ver)zitten. Een goed gestoffeerde bank heeft dat probleem niet.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Pode?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist