Loewe

Televisies

Over Loewe
Een audio-video-systeem als persoonlijk Home Entertainment-Highlight. Te realiseren dankzij grote veelzijdigheid en flexibele samenstelling van de individuele componenten. Of het nu gaat om een puristische televisie, om uitgebreid geluid met extra luidsprekers als 3.1 Surround of 5.1 Cinema, om de DVD-recorder Viewvision of om de audio-installatie Auro - Loewe biedt u een combinatie van bijzonder exclusieve apparatuur die perfect is afgestemd op uw persoonlijkheid en uw wensen. Naast de technische aspecten kiest u zelf het materiaal, de kleuren en de opstellingsvarianten. Hoe ziet uw ideale Loewe eruit?

Loewe creëert een tijdloos design. Werkelijk tijdloos.
Het geheim daarachter zijn de duidelijke, gereduceerde vormen en het gebruik van hoogwaardige materialen. Componenten zoals de hardeschijfrecorder DR+ zijn desgewenst al geïntegreerd. Extra apparatuur kan dankzij het bijpassende design perfect worden gecombineerd. Ook in uw woonkamer.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Loewe?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist