Leolux

Meubelen

Over Leolux
De pluriforme Leolux-wereld heeft z'n wortels in de hoofden en harten van een internationale selectie ontwerpers en kunstenaars die zich verbonden voelen met de denkwereld van Leolux. Als

De Leolux-designers
Aan de basis van de collectie liggen de dromen van de ontwerpers waarmee Leolux samenwerkt. Hun visie op de wereld vertalen ze in producten die het leven aangenamer maken. Leolux vormt hun ideeën om tot echte Leolux-meubelen. Zo groeit een collectie eigenzinnige meubelen met comfort en kwaliteit hoog in het vaandel.
een ware ideeënfabriek dagen ze Leolux uit om nieuwe wegen in te slaan. Het zijn hun ideeën die de basis vormen voor de collectie.

De huiskunstenaars
Kunst is een belangrijk onderdeel van het interieur. Daarom maakt het deel uit van de Leolux-collectie. De huiskunstenaars geven de Leolux-collectie een eigen gezicht. Hun werk is te zien in de Leolux-Design-Centers en bij de Leolux-dealer.

Aan te raden zijn ook de banken en fauteuils van Leolux

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Leolux?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist