Gloster

De top in buitenmeubelen

Opgericht in Engeland in 1981, is Gloster begonnen als een relatief kleine fabrikant van banken en stoelen in teak. In april 1992 werd de firma overgenomen en werd de productie overgebracht naar een eigen fabriek in Indonesië. Op hetzelfde ogenblik kende het gamma een enorme expansie: plooistoelen, tafels en ligbedden werden aan het gamma toegevoegd. Vandaag is Gloster één van de meest gekende merken van kwaliteitsmeubelen met een gamma van meer dan 300 producten en een wereldwijd distributieplatform.Hoewel de naam Gloster geassocieerd wordt met teakmeubelen, maakt de firma de laatste jaren ook gebruik van diverse alternatieve materialen zoals aluminium, vinyl, roestvrij staal en gevlochten kunststof. Om het even welk materiaal, kwaliteit draagt men bij Gloster altijd hoog in het vaandel. U kunt misschien wel goedkopere tuinmeubelen vinden maar geen betere.

Sleutel van onze filosofie is dat bij tuinmeubelen de stijl net zo belangrijk is als bij binnenmeubelen, vandaar dat onze collectie bestaat uit zowel klassieke als hedendaagse ontwerpen om aan alle smaken en verwachtingen te kunnen voldoen.

Wij hopen dat u voor Gloster meubelen zal kiezen, en eens hiervoor gekozen er jaren van kan genieten.

Kijk voor meer informatie op https://www.gloster.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Gloster buitenmeubilair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist