Eurocave

Wijnbewaarsystemen

Over eurocave:
Dankzij ruim dertig jaar ervaring in het bewaren en serveren van wijn heeft EuroCave internationale bekendheid verworden. In 1976 breidde EuroCave zich voor het eerst uit naar het buitenland met de opening van EuroCave Zwitserland. Na een jaar volgde EuroCave Nederland. Inmiddels zijn de specialisten van EuroCave te vinden in meer dan zeventig landen, met ruim honderd vestigingen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er al ruim 95 miljoen flessen wereldwijd veilig bewaard worden in de wijnbewaarsystemen van EuroCave.
Wijnrek, wijnkast, wijnkoelkast, wijnklimaatkast, wijnkelder en wijnkoeling
Al sinds 1976 is EuroCave de specialist op het gebied van wijnrek, wijnkast, wijnkoelkast, wijnklimaatkast, wijnkelder, wijnkoeling producten.

Wijn houdt de mens al eeuwenlang bezig en heeft altijd een belangrijke positie ingenomen in de culinaire en culturele geschiedenis.

Ruim dertig jaar kunnen wijnliefhebbers daarbij rekenen op EuroCave, ontwikkelaar van de allereerste wijnklimaatkast en inmiddels wereldwijd specialist en marktleider in alles wat u nodig heeft om wijn verantwoord te bewaren, te serveren en te presenteren.

Van wijnrek, wijnkast, wijnkoelkast, wijnklimaatkast, wijnkelder, wijnkoeling, wijnmeubel, wijnbar, tot wijnaccessoir

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Eurocave?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist