DRU Haarden en Kachels

Designed to be different

DRU Verwarming B.V. is een producent van haarden en kachels met een sterke marktpositie in Europa. Deze positie is verkregen door een eeuwenoude specialistische en technische ervaring, een zeer ruim assortiment, personeel met jarenlange ervaring en haar innoverende kracht.

Met haar uitstekende reputatie heeft DRU reeds de leeftijd van 250 jaar bereikt en onderscheidt zich van branchegenoten. In 2004 ontving DRU het predikaat 'Hofleverancier' van het Koninklijk Huis. Deze onderscheiding staat voor kwaliteit, soliditeit en continuïteit van DRU en symboliseert het respect, de waardering en het vertrouwen van het Koninklijk Huis. DRU beschikt over een uitgelezen collectie kwaliteitsproducten. Het bedrijf is in staat om met haar haarden een eigentijds en smaakvol interieur te ontwerpen met een perfect uitgebalanceerde verhouding tussen klassieke en moderne elementen.

Historie
DRU werd opgericht in 1754 en is daarmee een van de oudste bedrijven van Nederland. Grote bekendheid kreeg het bedrijf door de productie van gietijzeren potten en pannen. Later werd overgeschakeld naar kachels en sinds de ontdekking van het aardgas in Slochteren is DRU zich gaan specialiseren in de ontwikkeling en productie van een breed scala aan gas verwarmingsapparaten. Inmiddels biedt DRU een toonaangevend programma van prachtige openhaarden en kachels.

De naam DRU staat al eeuwenlang garant voor top kwaliteit. DRU was dan ook een van de eerste Nederlandse bedrijven die het ISO 9000 kwaliteitscertificaat behaalde. Naast kwaliteit is de afgelopen decennia veel aandacht besteed aan vormgeving, bedienings- en installatiegemak. Vanuit deze achtergrond bieden wij u de unieke DRU collectie aan.

Grote collectie en persoonlijk advies
De aanschaf van een haard of kachel voor uw interieur is voor u een kwestie van keuzes maken. Want u weet beter dan wie dan ook welke sfeer het beste past binnen uw interieur. Wilt u een grote 'vuurplaats', een mooie inbouwhaard met schouw of een trendy kachel. Modern, klassiek, landhuis; de keuze is aan u. Bij die keus kunt u rekenen op DRU. De collectie die wij u bieden is uitgebreider dan ooit. Meer stijlen, kleuren en mogelijkheden, inpasbaar in vrijwel ieder interieur. De vele DRU verkooppunten informeren u graag over de mogelijkheden. Ook bent u van harte welkom in onze showroom te Duiven waar vrijwel alle modellen staan opgesteld.

DRU Verwarming is tevens partner van bert plantagie. bert plantagie biedt een toonaangevend programma van prachtige designmeubelen, tafels en relaxfauteuils. Klik hier voor meer informatie over bert plantagie meubels.

Kijk voor meer informatie op https://www.dru.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over DRU Haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist