Dik Geurts

Dutch Creation of Flames

Al bijna 30 jaar is Dik Geurts een begrip op het gebied van vrijstaande haardkachels, designhaarden en inzethaarden met een uniek design. Alle haarden en kachels worden ontworpen en geproduceerd in de eigen fabriek in Elst, Nederland. De producten van Dik Geurts staan bekend om het unieke design, het vakmanschap en de techniek.

Het begon allemaal in de begin jaren '80, toen Dhr. Dik Geurts zijn eerste houtkachels maakte. Zijn buurman was zo onder de indruk van de techniek en het typische Nederlandse ontwerp, dat hij Dik Geurts vroeg om voor hem ook een kachel te maken. Toen steeds meer mensen Geurts wisten te vinden groeide deze hobby uit tot de succesvolle onderneming: ‘Dik Geurts Haardkachels'.

De Nederlandse pers stond in de rij om een artikel te schrijven over zijn unieke ontwerpen en bekende designers boden zich aan om ontwerpen te maken voor Dik Geurts. Ondanks dat het bedrijf groeide en Dik Geurts steeds meer gestandaardiseerde modellen maakte, is maatwerk nog steeds een van de sterke punten van Dik Geurts.

Inmiddels bestaat het ruime assortiment van Dik Geurts uit ruim 40 modellen welke zijn verdeeld over 4 productgroepen; van trendy designhaarden tot fraaie klassieke houtkachels. De Dik Geurts verkooppunten informeren u graag over de diversiteit aan mogelijkheden. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom te Elst waar vrijwel alle modellen staan opgesteld.

Wat uw keuze ook mag zijn; de kachels van Dik Geurts staan gegarandeerd voor warmte, sfeer en comfort.

Kijk voor meer informatie op https://www.geurts.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Dik Geurts haarden?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist