Bert Plantagie

Make it yours

Over bert plantagie
De eigentijdse meubelcollectie van bert plantagie staat voor aansprekend design uit Nederland. De eenvoud van de ontwerpen en het gebruik van oorspronkelijk, natuurlijke materialen zorgen voor een pure uitstraling in elk interieur. De mix van leder, stof, roestvrij staal en massief hout levert eindeloze variaties voor het herkenbare bert plantagie design.

Verantwoorde keuze
Een kernwaarde van bert plantagie is verantwoord ondernemen. Zo worden alle bert plantagie tafels in Nederland geproduceerd onder FSC-keurmerk. Het leder dat wij gebruiken is niet alleen van de allerbeste kwaliteit, maar ook ingekocht bij erkende en maatschappelijk verantwoorde looierijen. Afvalbeheersing, recycling en het zuinig omspringen met energie zijn kernwaarden bij het vervaardigen van onze meubelen.

Make it YOURS®
Een stijlvol meubel van een bekend merk en toch voorzien van uw persoonlijke handtekening. Door de keuze uit honderden kleuren, diverse materialen, aangepaste maatvoeringen en een variatie aan onderstellen en uitvoeringen bieden wij u de mogelijkheid co-creator van uw eigen bert plantagie meubel te worden. Het unieke Make it YOURS® concept is door ons ontworpen om uw wooncomfort te vergroten, door aan al uw wensen op het gebied van de meubels om u heen tegemoet te komen.

Quickly YOURS®
Mooi en uniek hoeft niet lang te duren. Met het bert plantagie Quickly YOURS® programma garanderen wij korte levertijden. De bert plantagie vrachtwagen rijden dagelijks door Nederland, misschien heeft u ons wel eens gezien?!

Partners
De bert plantagie collectie is verkrijgbaar bij al onze dealers in Nederland. Hun deskundige personeel adviseert en begeleidt u graag in uw keuze. Een uitgebreid dealeroverzicht treft u aan op www.bertplantagie.nl

Daarnaast is bert plantagie partner van DRU Verwarming. DRU biedt een toonaangevend programma van prachtige openhaarden en kachels. Klik hier voor meer informatie over DRU.

Kijk voor meer informatie op https://www.bertplantagie.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bert plantagie?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist