Douma outdoor

Gratis in kranten en op websites

Douma outdoor is nu bijna een jaar actief als 5-sterrenspecialist, heeft het 5sterren keurmerk een prominent plekje op zijn site gegeven en heeft de samenwerking onlangs verlengd.

We hebben samen gewerkt aan wat meer media aandacht en dit is behoorlijk gelukt. We hebben gratis aandacht gekregen in de regionale krant Flevo Post en ook op diverse nieuwssite hebben we gratis media aandacht weten te genereren.

Een heel uitgebreid artikel in de krant kost natuurlijk een hoop geld, maar ook met een klein stukje wisten we de aandacht van de consument te trekken en het allermooiste is dat het geen cent heeft gekost!

Het leuke van een persbericht over een keurmerk is dat we zo de consument eens op een andere manier naar uw organisatie kunnen laten kijken. Dit blijft ook veel langer hangen dan een advertentie over een van uw producten. Doordat we de weg weten en goede relaties hebben in medialand kunnen we op de meeste nieuwssites wel gratis plaatsingen realiseren. Op internet hebben we vaak meer ruimte en kunnen we nog beter omschrijven wat het 5-sterrenkeurmerk inhoudt en waarom juist Douma outdoor dit keurmerk mag dragen. Zoals bijvoorbeeld op de Weekkrant in Almere.

Wilt u ook hulp met het uitzetten van persberichten aarzel niet om even contact met ons op te nemen via 0162-387777

Bent u nog geen 5-sterrenspecialist en wilt u dat worden?
Via deze link kunt u meer informatie aanvragen om 5-sterrenspecialist te worden >>> 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist