Overheidscampagne Denk Vooruit

Batterijloze noodradio

Er is nu ook een noodradio zonder batterijen verkrijgbaar bij noodradio.nl, handig als onderdeel van het noodpakket dat Nederlanders bij rampen minimaal in huis moeten hebben. De noodradio is goedgekeurd door het ministerie van Binnenlandse zaken. De 'noodradio' werkt zowel met een slinger als ook op zonne-energie. Bovendien zijn in de radio een oplader voor de zaklamp en mobiele telefoon ingebouwd. De noodradio is nu op noodradio.nl ook los te koop voor een tijdelijke actieprijs van € 29,95, (zit ook in het complete luxe noodpakket op noodpakket.nl).Bij rampen en stroomstoringen in elk geval verzekerd van contact met de buitenwereld
Met de nieuwe noodradio van noodradio.nl bent u bij rampen en stroomstoringen in elk geval verzekerd van informatie via de radio. De radio kan worden opgeladen met een slinger of met het zonnepaneel. Daarna is de ontvangst weer voor geruime tijd gegarandeerd. Bovendien is de noodradio ook uitgevoerd met een sterke (LED) zaklamp. Handig is ook de mogelijkheid om de noodradio te gebruiken als oplader voor mobiele telefoons. Zo kan men ook tijdens langdurige stroomstoringen gewoon de mobiele telefoon blijven gebruiken.

Denk Vooruit campagne: een noodpakket in elk huishouden
Met de campagne 'Denk Vooruit' wil het ministerie van Binnenlandse Zaken de Nederlandse burger bewuster maken van de eventuele risico's die hij of zij loopt bij mogelijke catastrofes. Uit onderzoek blijkt dat Nederland niet goed is voorbereid op terroristische aanslagen of rampen à la Enschede. Bij zo'n catastrofe kan het overleven in de eerste uren of dagen worden vereenvoudigd als er in elk huishouden een aantal elementaire benodigdheden te vinden zijn. Die ontbreken echter in de meeste gezinnen. Daarom heeft de overheid die artikelen verzameld in een Noodpakket, dat een belangrijk onderdeel is van de campagne. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist