Een betrouwbare slotenmaker

voldoet aan deze criteria

Het vinden van een goede slotenmaker is tegenwoordig niet eenvoudig! De afgelopen jaren nam het aantal slotenmakers in Nederland sterk toe. Veel werknemers van bestaande bedrijven begonnen voor zichzelf, om zo hun eigen tarief en werktijden te kunnen bepalen. Het heeft er helaas ook toe geleid, dat het aantal malafide bedrijfjes groeide. Reden genoeg om alert te zijn bij het selecteren van een slotenmaker. Wij spraken met de slotenmaker in Eindhoven, die ons meer kon vertellen over mogelijkheden om slotenmakers te vergelijken.

Vraag altijd een offerte per mail op
Om er zeker van te zijn dat je de juiste prijs betaalt voor werkzaamheden, is het verstandig om bij meerdere slotenmakers een offerte op te vragen. Door dit per mail te doen, kun je op een later moment altijd nog eens verwijzen naar de offerte. Het voorkomt dat een factuur nadien veel hoger uitvalt, dan je op voorhand verwachtte. Ook biedt het je de mogelijkheid om slotenmakers te vergelijken. Kies niet voor de goedkoopste slotenmaker, maar ook niet per definitie voor de duurste. Een middenweg blijkt vaak de beste optie!

Informeer bij mensen om je heen
Een andere manier om een goede slotenmaker te vinden, is door eens te informeren in je omgeving. Wellicht hebben je buren in het verleden al eens een slotenmaker nodig gehad. Werkte de slotenmaker met sloten van goede merken? Gebruikt de slotenmaker sloten met een hoge SKG-beoordeling? Het zijn criteria die je altijd zou moeten stellen bij het selecteren van een slotenmaker. Een hoge SKG-beoordeling geeft aan dat de sloten een zeer goede weerstand bieden tegen moderne inbraakmethodes.

Tip: vraag ook altijd of een slotenmaker je vooraf kan adviseren. Het zegt vaak iets over het kennisniveau van een slotenmaker. Ook kun je op internet naar recensies over een slotenmaker zoeken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist