De Zwaluwhoeve

Sponsort Ambulance in Gambia


Op zaterdag 28 februari gaat de Antwerpen Banjul Challenge opnieuw van start, een tocht voor het goede doel naar Gambia die zo’n drie weken duurt.

Acht teams zullen aan deze bijzondere Challenge deelnemen. De deelnemers zullen hun voertuigen in Gambia overhandigen aan een goed doel. Harald Lankhorst - één van de eigenaren van de Zwaluwhoeve - zal deelnemen aan de rally in een ambulance.

 


De Zwaluwhoeve heeft de ambulance van het Rode Kruis overgenomen en zet zich al langer in voor Gambia middels de stichting Insight the Gambia. Harald Lankhorst vindt het idee om het voertuig te overhandigen aan een medische post in het plaatsje Jambanjelly een zeer goed initiatief en omarmt het project. Wellness voor de mens in alle opzichten.

De medische post in Jambanjelly heeft een grote behoefte aan een ambulance en het plaatsje heeft de middelen om de ambulance daadwerkelijk in te zetten en te handhaven. Dit redt de levens van acute malaria patiënten en zwangere vrouwen.

De stichting Helping Hands – welke de Challenge organiseert - zal 13 februari bijeenkomen bij de Zwaluwhoeve en onder het genot van een hapje en drankje de laatste voorbereidingen treffen.

Kijk voor meer informatie op: www.zwaluwhoeve.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist