Royal Grass

EcoSence

Eind 2011 is door Royal Grass een nieuw type kunstgras geïntroduceerd, Royal Grass EcoSense. Het bijzondere aan dit kunstgras is dat het als enige kunstgrasproduct 100% recyclebaar is en na haar levensduur weer opnieuw gebruikt kan worden om weer recyclebaar kunstgras te maken. Dit is te danken aan een nieuw ontwikkelde productietechniek. Deze ontwikkeling is absoluut uniek met als grote voordeel dat het kunstgras niet eerst hoeft te worden gescheiden maar direct verwerkt kan worden.

EcoSense is een extreem en vol en zacht kunstgras. Als introductie van deze nieuwe techniek is gekozen om dit met een paradepaardje te doen, beter kunt u niet krijgen. Daarbij is Royal Grass EcoSense bijzonder goed betaalbaar en krijgt u topkwaliteit voor een goede prijs. Goed voor u én goed voor het milieu.

Op de site van Royal Grass kunt u gratis samples aanvragen. Maak hier gebruik van en u kunt wel overwogen een keuze maken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist