Royal Grass

365 dagen per jaar een zorgeloze groene grasmat!


Royal Grass is speciaal op de markt gebracht door marktleider in kunstgras Koninklijke Ten Cate. De toepassingen zijn legio: in particuliere tuinen, op dakterrassen, in middenbermen en rotondes en voor aankleding van tuinen om en rond kantoorgebouwen. Royal Grass heeft geen water nodig en hoeft nooit gemaaid te worden. Royal Grass is altijd groen en ziet er zeer natuurlijk uit door de speciale samenstelling voelt het als echt gemaaid gras. Het is nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Het is dan ook geen wonder dat Royal Grass zeer populair is bij o.a. Nederlanders met een vakantiewoning in het buitenland.

Nieuw in het assortiment zijn Royal Grass Basic en Royal Grass Exclusive! Royal Grass Exclusive is hét nieuwe topproduct voor kunstgras gemaakt voor diegene die de allerhoogste eisen aan kunstgras stellen. Royal Grass Exclusive is dan ook niet meer van echt gras te onderscheiden. De 'grassprieten' zijn gemaakt van een nieuw ontwikkeld en zeer zachte en aaibare grondstof. De sprieten hebben in de doorsnede een natuurlijke vorm, waardoor de sprieten nog beter rechtop blijven staan. 

Door gebruik te maken van deze exclusief voor Royal Grass ontwikkelde grondstof is de 'plastic look' verdwenen. Tevens sluiten de kleuren door gebruik te maken van nieuwe kleurcombinaties nog beter aan in het Nederlandse landschap. Royal Grass Exclusive wordt net als het vertrouwde Royal Grass Classic uitsluitend geleverd en aangelegd door een groep gespecialiseerde hoveniersbedrijven en groenvoorzieners. De prijzen per vierkante meter kunstgras voor Royal Grass Classic en Royal Grass Exclusive zijn respectievelijk € 32,50 en € 37,50. Royal Grass Basic is verkrijgbaar via ons dealernetwerk vanaf € 24,50 per m2 en kan door een van onze dealers of door uzelf worden geïnstalleerd. Zoals op alle producten van Royal Grass krijgt u ook op Royal Grass Basic 10 jaar garantie op UV stabiliteit!

Kijk voor meer informatie op: www.royalgrass.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist