Royal Grass

Kunstgrass

Over Royal Grass kunstgras:
... voor puur en eerlijk genieten van uw tuin
Het kunstgras van Royal Grass is van topkwaliteit en wordt gemaakt met hoogwaardige grasvezels van TenCate. Het product wordt volledig in Nederland geproduceerd. Van het maken van de grasvezels tot het in elkaar zetten van het grastapijt. Alle grondstoffen die gebruikt worden voor de productie zijn 100% veilig voor mens en milieu en komen alleen van betrouwbare leveranciers die net als Royal Grass geven om een "groene wereld". Als u kiest voor kunstgras van het merk Royal Grass weet u zeker dat u verantwoord bezig bent als het om ons milieu gaat. Sterker nog, naast dat het milieuvriendelijk is, kunt u zelfs kiezen voor types die volledig gerecycled kunnen worden na de

 

... het kunstgras dat u met rust laat
Het kunstgras van Royal Grass is van topkwaliteit. Royal Grass kunstgras behoudt jaar na jaar haar mooie kleur. Ons kunstgras wordt gemaakt van hoogwaardige TenCate kunstgras vezels en wordt uitgebreid getest op verkleuring en UV resistentie onder extreme omstandigheden. Royal Grass geeft op haar kunstgras in Nederland 10 jaar garantie tegen verkleuring. Daar hoeft ú niets voor te doen.

De natuur diende als voorbeeld voor de ontwikkeling van Royal Grass kunstgras. De kleurstelling maar ook de vorm en structuur van natuurgras is overgenomen in het ontwerp van de V-vormige kunstgras vezels. Een stevige kern, de "ruggengraat" van de vezels, zorgt ervoor dat de kunstgras vezel mooi rechtop staat.

Wil je meer weten over kunstgras? Vul dan snel nevenstaand formulier in of surf naar de site van Royal Grass

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist