Royal Grass kunstgras

Robusta

Kunstgras is ideaal voor plaatsen waar de groeiomstandigheden voor echt gras niet optimaal zijn of waar het moeilijk bereikbaar is voor onderhoudswerkzaamheden. De perfect gemanicuurde uitstraling van bijvoorbeeld Royal Grass Exclusive leent zich uitstekend voor tuin en dakterras, sommige situaties vragen echter om een minder strakke uitstraling.Daar waar grasgroei nagenoeg niet mogelijk is of onderhoud moeizaam uitgevoerd kan worden is een strak gazon geen natuurlijk verschijnsel. Royal Grass Robusta biedt alle voordelen van kunstgras maar laat zich qua uitstraling het meest vergelijken met ‘vermost' gras. Royal Grass Robusta biedt dan ook tal van nieuwe toepassingsmogelijkheden. Enkele voorbeelden:

(Schaduwrijke) bostuinen met onregelmatig terrein
Oude bomen en hun brede stambasis vermoeilijken de aanleg van normaal kunstgras. Dit komt immers het best tot haar recht op een vlakke ondergrond. Royal Grass Robusta laat zich echter uitstekend installeren op onregelmatig terrein.

Mosvervanger in Japanse tuinen
Een van de kenmerken van een Japanse tuin is mosgroei. In Europees klimaat groeit (Japans) mos echter slecht. Royal Grass Robusta is ideaal voor het creëren van de onregelmatige en oneffen groenvlakken die zo typerend zijn voor een Japanse tuin.

Dak- en taludbekleding
De kleurstelling van Royal Grass Robusta doet denken aan enigszins verdroogd gras. Hierdoor valt het zeker niet op als vervanger van groendaken of taludbekleding. Heeft u immers ooit een strak groen grastapijt op een dak gezien?

Kijk voor meer informatie op www.royalgrass.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist