Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven

Vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid

Het aantal woninginbraken in Nederland neemt hand over hand toe en ondanks de beperkte omvang van wat er in de meeste situaties gestolen wordt, is de schade aan de woning doorgaans aanzienlijk en is ook de emotionele schade groot. Het beveiligen van uw woning is hiervoor de oplossing en de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.
De Erkende Beveiligingsinstallateurs die zijn aangesloten bij de VEB (Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven) zitten altijd dicht bij u in de buurt en kunnen geheel vrijblijvend een uitstekend advies met bijbehorende kostenraming opstellen. Dit advies is opgebouwd uit organisatorische maatregelen die u kunt nemen om de kans op een geslaagde inbraak zoveel mogelijk te verkleinen. Ook wordt er kritisch gekeken naar de eventueel benodigde bouwkundige voorzieningen om het voor een inbreker extra moeilijk te maken de woning binnen te treden. Verder zijn deze VEB Erkende Beveiligingsinstallateurs natuurlijk ook prima in staat om u te adviseren inzake een elektronisch inbraaksignaleringssysteem. Zij beseffen terdege dat u niet zit te wachten op allerlei boor- en installatiewerkzaamheden en daar waar mogelijk wordt gebruik gemaakt van draadloze componenten. Hiermee wordt buiten het esthetische aspect ook de installatietijd bekort en dus daarmee ook de kosten.De VEB is met meer dan 480 leden de grootste branchevereniging in Nederland en behartigt de belangen van haar leden in de breedste zin van het woord. Ook de belangen van u als klant, of als potentiële klant van een van onze leden, worden door ons als VEB zeer serieus genomen.
Om dit de juiste inhoud te geven, bewaken wij de kwaliteit van de geleverde systemen en hanteren wij een professioneel klachten behandelingssysteem.
U als klant heeft de zekerheid dat er een kwalitatief hoogwaardig systeem wordt geleverd wat indien gewenst volledig tegemoet komt aan de eisen die een verzekering daar mogelijk aan stelt. Uiteraard heeft de VEB intensieve kontakten met vrijwel alle verzekeraars maar hebben wij daarbuiten ook op reguliere basis overleg met Politie en de overheid.
Het mag duidelijk zijn, als het om beveiligen gaat bent u bij de VEB en bij een van de Erkende installateurs in veilige handen.
Nadat het systeem geheel naar uw wensen gecombineerd met de adviezen van onze VEB beveiligingsinstallateur is aangelegd, ontvangt u een VEB Installatie Attest als garantie dat het systeem vakkundig en met kwalitatief de juiste componenten is aangelegd.
Indien er sprake is van eisen die in relatie tot het systeem door de betreffende ver zekering worden gesteld, zal onze Erkende Beveiligingsinstallateur volledig werken volgens de van toepassing zijnde risico klasse indeling (VRKI,Verbeterde Risico Klasse Indeling). Na realisatie van het systeem ontvangt u een VEB Attest wat kan worden overlegd aan de verzekering.
U kunt een VEB Erkend Beveiligingsinstallateur herkennen aan het VEB logo.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist