Iittala servies

Taika Siimes

Iittala introduceert een nieuw decor met frisse en heldere kleuren voor de geliefde Taika-serie: TaikaSiimes. In 2017 vierde Taika zijn tiende verjaardag. Tot op de dag van vandaag is het wereldwijd een van de meest populaire series van Iittala. De ontwerper van Taika en het nieuwe decor Siimes is Klaus Haapaniemi.

Taika (Fins voor 'magie) valt op door de kenmerkende stijl van Klaus Haapaniemi: mystieke en folkloristische patronen die verhalen vertellen over dieren in de wouden van het noorden. Professor Heikki Orvola ontwierp de vorm, Aika, van alle items uit de serie. Haapaniemi's unieke stijl en rijke illustraties vormen een interessante combinatie met de zuivere, vereenvoudigde vormen van Orvola.

In het lentebos
Het nieuwe decor, Taika Siimes (Fins voor 'schaduw in het bos'), is een frisse voortzetting van de geometrische maar organische stijl van Taika. Nieuwe figuren zoals herten, auerhoenen en egels doen hun intrede, en de vertrouwde Taika-kleuren maken zich op in een voorjaarspalet van lichtroze en groen. De nieuwe items zijn makkelijk te combineren met bestaande stukken uit de Taika-serie. Met hun subtiele, heldere kleuren brengen ze een zachte lentebries aan tafel.

Taika Siimes bestaat uit acht keramische items - een beker, kop en schotel, diep bord, plat bord in twee afmetingen en schaal in twee afmetingen - en daarnaast een theedoek en papieren servetten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Servies en tafelgerei?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist