Quooker Fusion

Warm, koud en kokend water uit één kraan

Op 1 mei introduceerde Quooker een nieuwe kraan: de Fusion. Het nieuwste model van de uitvinders van de kokend-water-kraan. Vanaf nu volstaat één kraan op het aanrecht: een mengkraan waar zowel warm en koud, als kokend water uit komt. Met deze nieuwe kraan is Quooker erin geslaagd dezelfde eigenschappen als van haar losse kranen te bieden, maar nu geïntegreerd in de meest complete mengkraan: energiezuinig, veilig, waterbesparend, tijdbesparend, en nu ook ruimtebesparend. En dat in een spectaculair, slank ontwerp.

Innovatief ontwerp
De Fusion is door Quooker in eigen huis ontwikkeld, in samenwerking met designer Jiri Evenhuis. Het bevat een aantal technologische innovaties. Zo is voor maximale veiligheid de bedieningsknop voor het kokende water voorzien van een dubbel-druk-draai-mechanisme.

Bovendien licht er een rode ring op bij het aanraken van deze knop.

En dankzij een geoctrooieerde vinding wisselt de Fusion direct van koud naar kokend water en andersom.

‘Met deze kraan hebben we een forse en langdurige ontwikkeling meegemaakt,in testen van mogelijkheden en op het gebied van ergonomie. We zijn doorgegaan tot deze schijnbaar eenvoudige, complexe kraan net zo goed en net zo veilig is als onze losse alternatieven,’ aldus Niels Peteri, directeur/ ontwerper.

Historie
De Quooker is in de zeventiger jaren uitgevonden door de Nederlandse natuurkundige ir. Henri Peteri. Bij Unilever was hij betrokken bij de ontwikkeling van instant soep en hij bedacht toen dat om de soep echt instant te krijgen er direct kokend water nodig zou zijn. Na zijn vertrek bij Unilever is hij met dit idee aan de slag gegaan en vervolgens hebben zijn zonen Niels en Walter het bedrijf opgebouwd tot wat het nu is. Naast Nederland – waar al bij één op de zes nieuwe keukens een Quooker wordt geleverd – is Quooker ook actief in Belgi, Luxemburg, Duitsland, Denemarken, Engeland, Noorwegen, Zweden en Zwitserland.

Kijk voor meer informatie op https://www.quooker.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Kokend water kraan?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist