Samsung magnetron

Slim Fry

Samsung introduceert de nieuwste technologie op het gebied van koken: de ‘Slim Fry’. Dit is de eerste combimagnetron die naast een heteluchtoven, grill en een magnetron, een alternatief biedt voor diverse frituurgerechten. Daarnaast zorgt deze combimagnetron ervoor dat je alle culinaire hoogstandjes slim kunt bereiden, waarbij de smaak en vitaminen zoveel mogelijk worden behouden. De keramische binnenwanden zorgen bovendien voor meer hygiëne en zijn roest- en krasbestendig, zodat je de combimagnetron eenvoudig schoon houdt.

Knapperige frituurgerechten met één theelepel olie op de bakplaat
De Slim Fry is uitgerust met een frituurfunctie om knapperige gerechten te maken. Bij de Samsung Slim Fry-technologie wordt een combinatie gebruikt van magnetron, grill, convectieverwarming en de meegeleverde crust-plaat om te zorgen voor een knapperig en goed heet resultaat *. Voor dit resultaat hoeft er slechts één theelepel olie op de crust-plaat gedaan te worden. Het voordeel: minder vet eten, geen aangekoekte pannen en geen gevaarlijke oliespetters. Ter inspiratie kun je kiezen uit tien verschillende voorgeprogrammeerde frituurgerechten **. De crust-plaat tovert bijvoorbeeld bevroren ovenfrites, maar ook zelfgemaakte frites, om naar knapperige, ‘huisgemaakte’ frieten.

De hittesensor houdt je gerechten in de gaten
Of je nu een student, workaholic of een volleerde chef-kok bent, iedereen kan gezonde, verse maaltijden bereiden met de Slim Fry combimagnetron. De Slim Fry is er volledig op gericht om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Alle overbodige en tijdrovende stappen worden overgenomen door de hittesensor. De hittesensor meet iedere seconde de temperatuur van het gerecht en checkt of het gerecht al gaar is. De slimme hittesensor maakt drie hoofdfuncties mogelijk: ontdooien, opwarmen en bereiden.

Ontdooien: sensoren zorgen voor een optimale ontdooiing op basis van het type voedsel (vlees, gevogelte, vis, fruit, brood). De slimme multisensor ontdooit alles gelijkmatig vanaf het oppervlak tot diep van binnen.

Zacht opwarmen: dankzij de temperatuurregeling kan voedsel op zachte wijze verwarmd worden. Je kunt boter of ijs smelten en babymelk opwarmen.

Nauwkeurige bereiding: Geen on-/overgare gerechten. De oppervlaktetemperatuur van het eten wordt gedetecteerd. Met één druk op de knop kun je een verse en gezonde maaltijd bereiden.

Hygiëne & premium design
De Slim Fry is voorzien van keramische binnenwanden (antibacteriële binnenzijde) die zorgen voor meer hygiëne. Het keramische oppervlak is bovendien roest- en krasbestendig en door het gladde oppervlak eenvoudig schoon te houden. Tenslotte is deze combimagnetron door het stijlvolle, slanke RVS-design een aanwinst voor iedere designkeuken.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenkranen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist