Pelgrim ovens

mooi samen

De woorden ‘Mooi Samen’ zeggen eigenlijk alles al, de nieuwe compact- en ovenlijn van Pelgrim heeft een eigentijds design en heeft veel combinatiemogelijkheden. Deze nieuwe ovens blinken uit in combineerbaarheid, gebruikers- en schoonmaakgemak en ook duurzaamheid staat centraal.Gebruikersgemak Bij gebruikersgemak hoort een perfecte bediening, dit vertaalt zich in een royaal tekstdisplay of TFT-display met slidebediening. Met 51 tot 55 liter inhoud in de nis 45-lijn levert Pelgrim heel veel bruikbaar bakoppervlakte en –hoogte, waardoor op meerdere niveaus tegelijk gebakken kan worden. Door de telescopische geleiding in de (stoom)ovens wordt het uitnemen van de bakplaat nog makkelijker. Ook het aantal automatische bakprogramma’s en de extra functies ontzorgen de gebruiker in de keuken.

Schoonmaakgemak
In de nieuwe Mooi Samen-lijn wordt onder meer vlekvrij RVS en een emaille cavity met gladde wanden toegepast om het schoonmaken een stuk eenvoudiger te maken. De stoomschoon functie in de ovens maakt het vervolgens nog makkelijker en uiteraard zijn de deuren van de ovens mooi glad en is de binnenruit uitneembaar.

Eigentijds design
De nieuwe apparaten van 45 cm en 60 cm hebben dashboards in gelijke hoogte, hierdoor kan in alle vrijheid horizontaal en verticaal gecombineerd worden met de (combi)magnetrons, ovens, combi-stoomovens, accessoireladen en koffiemachine. De accessoires van de apparaten zijn ook nog eens met elkaar uitwisselbaar. Door de belijning in het design ontstaat een panorama-effect dat perfect aansluit bij het lijnenspel van de hedendaagse keukens.

Duurzaamheid
Voor Pelgrim betekent duurzaamheid niet alleen kiezen voor energiezuinige toepassingen, maar ook voor materialen met een lange levensduur. Onze magnetrons zijn uitgerust met invertertechniek, hierdoor worden gerechten gelijkmatiger en sneller bereid, en de nieuwe (stoom)ovens zijn voorzien van soft close scharnieren. Ook voldoet de nieuwe Mooi Samen-lijn aan energieklasse A-20%, dat is mooi en duurzaam.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenapparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist