Boretti espressomachines

smakelijk rood

Kleuren zijn dé smaakmakers in elke keuken. Niet alleen de keukens zelf, maar ook espressomachines, afvalbakken, afzuigkappen en fornuizen bekennen volop kleur. Een van de meest intense kleuren is rood; de kleur van liefde en passie. Het kleurenpalet is om op te vreten: tomaatrood, paprikarood, kersenrood, peperrood. Vandaag is rood!

Rood, wit en groen; de kleuren van de Italiaanse vlag. Het land dat nog altijd toonaangevend is in fashion en design. Boretti heeft een passie voor Italiaans design: passione nella cucina. Als geen ander brengen zij kleur in de keuken. Zo kan hun (inbouw)apparatuur in maar liefst 236 RAL-kleuren geleverd worden. Van zeeblauw tot chocoladebruin, van pimpelpaars tot olijfgroen; geen kleur is te gek voor Boretti. Denk bijvoorbeeld aan een vrijstaand fornuis in tomaatrood in een verder rustige keuken. Of een kersenrood kleurvlak van vier inbouwapparaten ingebouwd in een hoge kast. Dat zijn nog eens blikvangers! Boretti levert een compleet concept: van afzuigkap tot afvalbak, van koelkast tot koffieapparaat. Voer voor fijnproevers!

Barista
Barista is een espressomachine waar Italianen warm voor lopen. De gemalen bonen erin, één druk op de knop en het grote genieten van een kleine espresso kan beginnen. Lekker pittig en vooral vers. Liever een cappuccino met gestoomde melk, of heet water voor de thee? Ook dat zet deze kleine krachtpatser van maar liefst 25 kilocon amore. De Barista heeft een waterreservoir van 2,9 liter, een koperen boiler met warmtewisselaar, stoompijpje en handige warmhoudplaat voor de kopjes.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Keukenaccessoires?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist