SieMatic design keukens

koken in een natuurlijke omgeving

Ieder mens creëert in huis de sfeer waarin hij of zij zich prettig voelt. SieMatic levert de bouwstenen voor dat ideale huis. Dat de SieMatic SE 2002 RF een veelzijdige keuken is, blijkt ook hier. De licht nostalgische keuken met cassettedeuren komt prachtig tot zijn recht in deze setting van puur natuurlijke materialen. Het is een stijl die in Nederland bij velen geliefd is.

Behalve de stijlvolle keukenmeubelen vallen de hoge lambriseringen van ongeschuurd hout hier op. De frisse, natuurlijke sfeer wordt ook versterkt door het gevlochten riet van de stoelen en de strand- en bosvondsten die als decoraties dienen. Te midden van de natuurlijke tinten van deze pure materialen vormt de lichte, satijnmat gelakte SieMatic SE 2002 RF met zijn bijna zwarte granieten werkblad een oogstrelende eenheid. Uiteraard is de keuken voorzien van alle praktische comfort, met de nieuwste, energiezuinige techniek.

Kijk voor meer informatie op https://www.siematic.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over SieMatic Keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist