Kvik design keukens

Verner Panton

Het Deense keukenmerk Kvik introduceert een gloednieuwe, unieke keukenlijn naar het ontwerp Geometri 1 van Verner Panton, een van de meest vooraanstaande Deense designiconen. De nieuwe designcollectie biedt de consument gelegenheid om zijn keuken niet alleen kleur te geven, maar ook die kenmerkende Deense designuitstraling.

De bekende Deense ontwerper Verner Panton verbindt zijn kenmerkende Geometri 1-ontwerpen aan een nieuwe serie Kvik-keukens, als eerbetoon aan de imposante Deense designtraditie. Het resultaat daarvan is simpelweg: Verner Panton by Kvik.

Grenzen verleggen
Kvik wil de grenzen verleggen, net zoals Verner Panton zich als ontwerper niet liet beperken door de norm van zijn Scandinavische tijdgenoten. Als een ontwerp aan bepaalde voorwaarden moest voldoen om 'geweldig' en 'innovatief' te zijn, dan deed Verner Panton juist het tegenovergestelde door in te gaan tegen de bestaande opvattingen.

En dat is nu precies waar het bij Kvik ook om draait. Kvik werd opgericht als een reactie op de gevestigde orde, vanuit de wens om een ander soort keukenbouwer te zijn. In alles, van de standaard afmetingen tot slimmere ontwerpoplossingen, wilde Kvik laten zien dat anders zijn slim is. En dat is Kvik ten voeten uit.
Kvik en Verner Panton hebben een bijzonder natuurlijke band. Het mooie aan het combineren van kenmerkende designelementen met keukens is namelijk dat je niet veel hoeft te veranderen voor een nieuw en verrassend resultaat. ‘Design makes the difference', noemen we dat.
Zo konden we de nieuwe designcollectie dan ook gemakkelijk verwerken in een reeds bestaande Kvik-keuken door eenvoudigweg de deuren te vervangen.

Ons streven: uw keuken veranderen in een designklassieker
Naast de collectie deuren van Verner Panton introduceert Kvik een serie spatschermen ter bescherming van het werkblad rond de kookplaat en de spoelbak. De spatschermen zijn gemaakt van 4 mm dik gehard glas dat is voorzien van een zeefdruk. Ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleurcombinaties en twee verschillende dessins. De schermen hebben een afmeting van 40x80 cm, de adviesprijs bedraagt 66 euro.
Of u nu op zoek bent naar een nieuwe keuken of uw huidige keuken wilt aanpassen, de spatschermen van Verner Panton vormen de basis voor een moderne, eigentijdse keuken. De eenvoudige en modieuze uitstraling onderstreept de unieke en persoonlijke keuze.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Design keukens?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist