Unieke Van Broertjes aktie

Unieke meubelen van hergebruikt teak

Unieke, duurzame en ambachtelijke authentieke meubelen met als basismateriaal hergebruikt teakhout. Dat is exact waar het kleine familiebedrijf uit Weesp voor staat. Alle modellen zijn uniek. De productie wordt in kleine oplagen uitgevoerd, waarbij aanpassingen in de maatvoering altijd mogelijk zijn. Vrijwel elk model is volledig deelbaar, waardoor het overal plaatsbaar is. Denk hierbij aan bibliotheken, vitrinekasten, boekenkasten, dressoirs en tafels. In de voormalige porseleinfabriek vertellen zij u graag alles over het verrassende prijsniveau en ouderwetse service. Deze zijn haalbaar door fabricage in de eigen werkplaats in Indonesië en een unieke wijze van montage. Vrijwel alle modellen zijn volledig deelbaar. Dit maakt het transport en het bij u thuis in elkaar zetten kinderlijk eenvoudig.

Broertjes
De verrassende ontwerpen komen allemaal uit het creatieve brein van Vincent Broertjes. Hij begon als fotograaf in de reclamewereld, waar hij zijn oog voor behoeften en wensen van klanten kon aanscherpen. Zijn liefde voor het ambacht van meubelmaker weet vandaag de dag te combineren met een passie voor nieuwe ontwikkelingen: in vormen, fabricage en materialen. Dit resulteert steeds in onderscheidende oplossingen voor ieder interieur. Broer Erwin draagt zorg voor de technische aspecten van het bedrijf en de ‘aftersales’. Hij levert de meubelen op tijd bij u af, zorgt voor een precieze montage en afstelling en geeft u het juiste onderhoudsadvies. Erwin en Vincent zijn echter niet de enige broers, die verbonden zijn aan van Broertjes. Op het Indonesische eiland Java is een gespiegelde organisatie opgezet, die gerund word door de broers Bung en Puger. Zij hebben een vergelijkbare taakverdeling als de Broertjes in Weesp.Goed zijn voor de omgeving

Waar bij veel bedrijven duurzaam ondernemen een marketingverhaal is, voelt het bij Van Broertjes haast als een vaderlijke verplichting om goed te zijn voor de directe omgeving. Ook bij Van broertjes kent men de verschrikkelijke praktijken rond de plantages en houtwinning op Borneo en andere delen van Indonesië en Azië. Men weet hoe de natuur wordt verkwanseld voor soja en palmolie, voor spaanplaat en tuinhout. Dit stimuleert eens te meer om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen. De garantie van duurzaam gewonnen hout en vervaardiging van de meubelen zonder kinderarbeid zijn geen loze kreten. Bovendien is men constant op zoek naar gebruikt hout. Waar nodig worden daarvoor oude gebouwen gekocht en gebruiken men uitgewerkte materialen volledig in onze productie.


LEZERSAKTIE WONENWONEN.NL
De komende maand kunt u extra voordelig kennis maken met een van de meest succesvolle modellen van Van Broertjes. In plaats van € 2.995,00 betaalt u tijdelijk slechts € 1.995,00 voor deze prachtige kast.


Klik HIER om naar de aanbieding te gaan

 

Kijk voor meer informatie op www.vanbroertjes.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: