The Doors Assen

ruw hout, linnen en stucwerk

Een wand van steigerhout, gezaagde planken of grof stucwerk. Niet buitenshuis maar binnen - in hal, kamer of slaapkamer. Dat is de compleet nieuwe look voor wand­brede en plafondhoge schuifdeur­kasten, die The Doors introduceert. Elk deurpaneel is gevat in een oersterke maar flinterdunne, bijna onzichtbare profiellijst: Sereno.Back to nature

De trendy vertaling van hout, linnen en zelfs pleisterwerk naar kastwanden geeft een heel ander beeld aan het interieur. De exclusieve decorpanelen die The Doors introduceert voor kastdeuren, zijn van ultrasterk geperst spaanplaat met een structuur toplaag die volstrekt natuurlijk aanvoelt, zoals echt hout, linnen of stucwerk. Het geavan­ceerde procedé helpt de natuur bovendien een handje; de struc­turen zijn in wel 50 uitvoeringen mogelijk: van stuc, linnen tot geborsteld eiken, kastanje, beuken of trendy steiger­hout. De structuurpanelen tonen hout in alle bewerkingen: glad, fijnbezaagd tot grof en ruig afgewerkt. Heldere, zelfs fancy kleuren zijn mogelijk in de stucwerkpanelen en de panelen in linnenstructuur zijn naturel of zandkleurig, helemaal volgens de laatste designtrends uit Italië.

Het plaatmateriaal van de The Doors kastdeuren is bijzonder sterk, onderhoudsarm, trekt niet krom en werkt niet door, wat echt hout wél doet. Ideaal dus voor kasten die je schoon wilt houden en jarenlang wilt gebruiken. Net als de huidige houten en glazen schuifdeur­panelen van The Doors, worden ook de kasten met nieuwe structuur­deuren voor elke situatie apart ontworpen en op maat gemaakt.

Sereno, verfijnd deurprofiel
Bij de nieuwe The Doors kasten gaat alle aandacht uit naar het design en de natuurlijke structuur van het materiaal. Dat kan vanwege het nieuwe flinterdunne deurprofiel – Sereno – dat elke schuifdeur ijzersterk maar praktisch onzichtbaar omlijst. Zo krijg je zonder storende elementen een totale wand in hout, linnen of stucwerk waarachter een zee aan opbergruimte schuilgaat.

Structuur in de kast
Een kast of kastenwand brengt structuur in huis. The Doors doet dat nu ook letterlijk. Enerzijds door het aanzicht van de designkasten maar ook door het binnenwerk. Het nieuwe type kastinterieurs heeft een toplaag in een linnenweefstructuur of houtstructuur met een diepe nerf. Dit materiaal is uiterst trendy, oersterk en oogt ouderwets chic. Het kastinterieur in linnenstructuur is er in de tinten naturel en zand. De houtstructuur planken zijn er in noten en wengé. Hiermee wordt een open boekenkast, linnenkast of inloopkast veel origineler en stijlvoller dan een standaardkast. Elke indeling wordt per kast door The Doors op maat gemaakt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: