Team7 kasten

soft

De kleerkast in een modern, tijdloos design creëert een aangename atmosfeer en biedt vooral met vijf deuren verrassend veel bergruimte. Naast zijn duidelijke esthetiek bekoort de (draaideur-)kast met zijn opwindende materiaalmix van edel natuurhout en bontgekleurd glas.De verlichting in het passe-partout trekt de aandacht naar het frontpaneel, zorgt voor een aangename sfeer en accentueert de zinnelijkheid van het natuurlijke houtmateriaal met zijn verticale nerven. De voorkant uit eersteklas drielagige panelen is uitstekend bestand tegen kromtrekken en nagenoeg metaalvrij vervaardigd. Het uitzonderlijke handwerk wordt ook in de technische details weerspiegeld. Zo zorgen stootkussentjes met geïntegreerde magneten en gedempte hengsels ervoor dat de deuren geruisloos en zacht sluiten. Ook zijn de uitstekend bewerkte laden geheel geruisloos en volledig uittrekbaar. Een stootplaat met stofborstel houdt de kast stofvrij. Praktische en functionele accessoires zoals uittrekbare broekhangers, hemdenrekken of dascompartimenten helpen om het overzicht in de kleerkast te bewaren.

De draaideurkast bestaat in drie hoogten, twee diepten en vijf verschillende breedten, zes sierlijke houtsoorten en bijpassende kleurtypen en kan zo aan elke individuele kamersituatie worden aangepast. Een bijzonder geslaagde combinatie is de kast soft met het bed lux. De karakteristieke driehoeksvorm van het bed wordt in het gefreesde profiel van de trapezevormige houtgreep weerspiegeld en de duidelijke vormgeving met de nadruk op het hout en de doorgaans loodrechte houtrichting verwijzen naar het design van het bed. In combinatie met het nachtkastje lux en de commode lux ontstaat een harmonisch en gezellig woonbeeld.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: