Spectrum wandsystemen

Paperback

Begin 2010 introduceerde Spectrum het wandsysteem Paperback, ontworpen door Studio Parade. Dit ondertussen zeer succesvol gebleken ontwerp was tot nu toe alleen verkrijgbaar in een witte variant. Vanwege de toenemende vraag naar een alternatieve kleur, is daar sinds Januari 2012 ook een warm antraciete kleur aan toe gevoegd.

De kracht van het ontwerp is dat het minimale ruimte inneemt in een interieur en tegelijkertijd een opvallende verschijningsvorm heeft. De dunne legplanken leveren een bijzonder lijnenspel. De paperback krijgt door de invulling van boeken, cd’s en kleine glas of keramiek voorwerpen een eigen grafiek en palet aan kleuren.

Paperback is modulair en bestaat per set uit één stevige wandplaat van 60x120 cm of 60x60 cm, met 13 horizontale sleuven erin. De wandplaat wordt door middel van vier schroeven gemonteerd. Per wandplaat worden 13 losse volkern legplanken 120 of 60 x 15 cm geleverd met een dikte van 4 mm, die vervolgens in de sleuven geschoven worden. Per 13 legplanken zijn er 3 met een “tab” eraan voor het plaatsen van grotere boeken, tijdschriften of voorwerpen.

Paperback kan naar eigen inzicht als klein, groot of zelfs als wandvullend formaat worden toegepast. De 2 verschillende formaten, maken prachtige combinaties mogelijk!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: