PDM Westland kasten

containerkast

De containerkast, geïnspireerd op de zeecontainer, wordt de nieuwste trend in opbergland. Wat begon als een hobby, liep door de vraag naar de unieke meubelstukken uit op de start van PDM Westland, het enige verkooppunt van de zeecontainer in Nederland.

Net als de zeecontainer is de metalen containerkast robuust en onverwoestbaar. Anders dan de zeecontainer heeft de kast een warme uitstraling. De kasten zijn handgemaakt en met de hand beschilderd, wat iedere kast uniek maakt. De kast biedt een zee aan opbergruimte en is door de combinatie van stoer en trendy een blikvanger in het interieur.

PDM Westland heeft de containerkast op de Nederlandse markt gebracht en constateert nu al een groeiende vraag naar de kasten. Marijke Voskamp, directeur van PDM Westland:"De kast is gewild, vanwege het unieke karakter. Stoer, maar toch met een warme uitstraling en net even anders dan anders. Dat valt kennelijk in de smaak."

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: