Pastoe

Nieuwe look, feel en touch


Pastoe staat voor tijdloze vormgeving. Zij is al bijna 100 jaar gevestigd in Utrecht, maar tegelijkertijd ook grenzeloos. In 2008 zal Pastoe zich nóg nadrukkelijker internationaal gaan presenteren. Te beginnen deze maand in Keulen en Parijs, later dit jaar in Milaan en Kortrijk.

In de presentaties, waarin de nieuwe look, feel en touch van Pastoe tot leven komen, staan drie noviteiten centraal:

 

High- en lowboards Vision Elements

Vision Elements is een uitbreiding op het succesvolle Vision-programma van Pastoe. Er is keuze uit vier multifunctionele highboards en negen lowboards in verschillende dieptematen. De rompen kunnen ingevuld worden met deuren, kleppen, laden en binnenladen die openen en sluiten door middel van een druksysteem.

 

 

‘Door de toepassing van doorlopende bladen wordt meer rust gecreëerd’, aldus Annemarie Bernasco, Marketing en Sales Manager bij Pastoe. ‘Mooi detail is de rand in verstek die het geheel omlijst.’ Vision Elements is solitair toepasbaar: aan de wand, op een plint of frame, maar kan als losse module ook gecombineerd worden met het bestaande Vision-programma. Vision Elements is verkrijgbaar in alle lakkleuren van Pastoe; basic, hoogglans en mat.

 

Slim Shelf

Pastoe heeft een extra lange en extra stevige ‘plank’ ontwikkeld voor de L-serie en het Matrix System. Deze Slim Shelf kan – zonder extra of ontsierende ondersteuningen – toegepast worden tot een lengte van maar liefst 128 cm én belast worden tot circa 50 kilo zónder daarbij noemenswaardig door te buigen. Remco van der Voort, directeur bij Pastoe: ‘na 3 jaar research zijn we tot een paneel van MDF met een sandwich-constructie gekomen, waarin twee lagen aluminium zijn geïntegreerd.

 

 

Optisch heeft de plank dezelfde dikte, uitstraling en afwerkingsmogelijkheden weten te behouden, maar kan wél zwaarder belast worden. De brede, maar vooral ook dunne plank, biedt meer mogelijkheden voor een ruimtelijker, horizontaler woonbeeld waarbij de strakke lijnen van de L-serie en het Matrix System optimaal tot hun recht komen.’


• Afmetingen in L-serie: 96 en 128 cm breed
• Afmetingen in Matrix System: 90 en 120 cm breed

 

Noon in kersen, noten of eiken

Noon is een typisch Pastoe-product: sober, stijlvol, eenvoudig, met toch een heleboel verassende mogelijkheden. Behalve in lak is het Noon-programma nu ook verkrijgbaar in houtfineer.

 

 

De kaders, achterpanelen, deuren, kleppen en/of lades kunnen worden afgewerkt in kersen-, noten- of eikenfineer, waardoor een warmer beeld ontstaat.

 

Kijk voor meer informatie op: www.pastoe.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: