Pastoe totem

Flexibel en veelzijdig

Wanneer je houdt van verandering is dit het ideale meubel. DeTotem van Pastoe is een kast waarbij je kan spelen met kleur, indeling en afwerking. Want de verschillende blokken kun je verdraaien. Dit maakt deze unieke kast zeer flexibel!

Ontwerper Duysen,in samenwerking met Pastoe, wilde een meubel creëren dat aangepast kan worden tijdens het gebruik. Geen statische, vaste kast, maar eentje die aan je eigen wensen en behoeftes voldoet. En dat kan per dag verschillen.

Zo bedacht hij de Totem; een draaibare kast, waarbij de blokken onafhankelijk van elkaar kunnen draaien. De vakken zijn met legplanken en tussenschotten zowel horizontaal als vertikaal op te delen in kleinere vakken. Of je daar nu je blu-ray speler of boeken wilt zetten; je kunt het er allemaal in kwijt. Het is zelfs mogelijk om verschillende kleuren vakken af te sluiten. Zo kan je met de Totem een persoonlijke indeling maken. Iedereen kan nu zijn eigen unieke kast creëren.

Speel met kleur, vorm en indeling. De Totem geeft je alle vrijheid. Niks staat vast. Ben je zelf zo veranderlijk als het weer? Dan is de Totem jouw perfecte match!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: