Pastoe kastsysteem

vision next

Vision Next van Pastoe is een nieuw kastsysteem met een frisse uitstraling. Het spelen met open en gesloten elementen geeft de kast oneindig veel mogelijkheden in opstellingen en toepassingen. Vision Next is een product van deze tijd: het combineert schoonheid, flexibiliteit en kwaliteit met een aantrekkelijke prijs.

VERTROUWDE KWALITEIT
Pastoe wil met Vision Next een nieuwe generatie aanspreken. Door de keuzemogelijkheden en oneindige combinatiemogelijkheden sluit Vision Next perfect aan bij de jonge consument die zoekt naar meubels met flexibele toepassingen en een dynamische uitstraling. Door de rompen naadloos te verlijmen straalt Vision Next schoonheid en rust uit. Bovendien is het productieproces vereenvoudigd waardoor er een gunstig prijsniveau is ontstaan. Natuurlijk met de kwaliteitsnormen die men van Pastoe gewend is.

De rompen zijn leverbaar in vier maten in de kleuren wit, zwart, rood, grijs en bruin. Naast gesloten rompen met een deur, lade of klep zijn de rompen in Vision Next ook open leverbaar. Het kastsysteem kan zowel op plint worden geplaatst of aan de wand worden gehangen. Onveranderd blijft dat met slechts één vorm naar wens kan worden gevarieerd in afmeting en compositie.

PASTOE
Het kastsysteem sluit door haar ingetogen vorm naadloos aan bij de ontwerpvisie van Pastoe, waarvan eenvoud, tijdloosheid en kwaliteit de uitgangspunten zijn.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: