Pastoe kasten

Pure


Pastoe introduceert een nieuw kastsysteem met een pure vorm. Door de strakke geometrie en de ragfijne afwerking - de kasten zijn vervaardigd met afdekbladen van slechts 16 mm dik - lag de naam voor dit ingetogen kastsysteem voor de hand: Pure.

 

 

Er is keuze uit een staande kast of een hangkast; met de afmetingen kan worden gevarieerd. Pure kan worden uitgevoerd met deuren, kleppen of laden, al dan niet met een van de twee verschillende typen handvatten. Door de vele keuzemogelijkheden sluit Pure perfect aan bij de jonge consument die zoekt naar meubels met flexibele toepassingen en een frisse, dynamische uitstraling. Door de variabele hoogte en breedte leent de kast zich ook voor modulaire toepassingen. Welke keuze er ook wordt gemaakt, door de heldere vorm oogt elke kastcombinatie als een geheel.


Kijk voor meer informatie op: www.pastoe.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: