Noteborn kasten

Dress-up en Dress-in

Noteborn introduceert Dress-in / Dress-up: een vrijstaand eiland met legplanken of laden aan weerszijden. Dress-in heeft een gesloten bovenkant, de bovenzijde van Dress-up is opengewerkt. Beide varianten zijn vrij in de ruimte te plaatsen en geheel naar eigen wens uit te voeren. Dress-in / Dress-up is vanaf nu verkrijgbaar in speciaalzaken door heel Nederland.Behoefte aan vrijheid

Ruud Claessens, productontwikkelaar van Noteborn over het ontstaan van Dress-in / Dress-up: "De populariteit van dressings blijft toenemen. We maken ze op maat in alle mogelijke uitvoeringen. Regelmatig creëren we een eiland in het midden van de ruimte. Tot voor kort gebruikten we daarvoor solitaires of lage interieurelementen. Gezien de toenemende vraag hebben we hiervoor twee elegante oplossingen ontwikkeld. Dress-in / Dress-up hebben veel maatwerkmogelijkheden en zijn als complete, losse unit te bestellen en op elke gewenste plek te plaatsen."

Dress-in of Dress-up?
Dress-in is een tweezijdig vrijstaand eiland met een gesloten bovenkant. Het topblad is verkrijgbaar in variabele diktes en kan van een gelakte glasplaat worden voorzien.
Dress-up heeft een open bovenkant die eveneens met een glasplaat kan worden afgedekt.
In het vak onder de glasplaat kan een legplank of een lade worden geplaatst. Zo is de inhoud van de lade zichtbaar door de glasplaat. Dat geeft een fraai en speels effect, bijvoorbeeld bij een aluminium vakindeling en een stoffen inleg.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: