Modular kasten

shelves

Het idee van de MODULAR kast komt voort uit Gestalt principes. Gestalt is een Duits woord dat “essentie of gedaante van de totaalvorm van een entiteit” betekent. De Gestaltpsychologie stelt dat het menselijk oog objecten in zijn volledigheid ziet voordat het de onderdelen onderscheidt, waarmee de suggestie ontstaat dat het geheel meer is dan de som der delen. MODULAR bestaat uit gelijkvormige kastmodules die men tot uiteenlopende configuraties kan samenstellen. MODULAR relateert aan Gestalt in de zin dat de configuratie extra ruimte genereert tussen de modules in waarmee het geheel meer is dan de som der delen. De randen van de modules vormen een visueel patroon op zichzelf dat het geheel benadrukt en de individuele modules overstijgt.MODULAR is een kastsysteem met slechts 1 type module, maar het geeft een veelvoud aan mogelijkheden: Er is bergruimte in maar ook tussen de modules. Stapel de modules verticaal, horizontaal of beide. De modules kan men ook rechtstandig stapelen (maximaal 4 hoog) voor een vrijstaande toren. De hoogte van de schappen varieert van 24 tot 40 cm. We kunnen onderdelen op maat maken binnen het modulaire systeem voor zaken die niet in de standaard modules passen, zoals een TV.

De modules blijven op hun plek dankzij de uitneembare houten pinnen, die schuilgaan in het multiplex. De MODULAR kast kan men telkens per module uitbreiden.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: