Lundia Original Kasten

Oog voor de schoonheid van het hout

Deze zomer zijn de Lundia Original kasten verkrijgbaar in vijf nieuwe trendy kleuren die de schoonheid van het hout accentueren. Later dit jaar wordt dit nieuwe kleurenpallet nog verder uitgebreid.

Lundia presenteert voor het eerst een semi-transparante kleurencollectie op oliebasis voor de iconische Original-kasten. Vanaf deze zomer zijn ze verkrijgbaar in vijf trendy kleuren die de schoonheid van het hout accentueren. De nieuwe collectie kleuren is een uitbreiding op het bestaande kleurenpallet dat uit volledig dekkende lakken bestaat. Dit najaar worden nog eens vijf nieuwe semi-tranparante kleuren toegevoegd aan de collectie.

Kleuren
Met het nieuwe kleurenpalet (jadegroen, koraalroze, helderwit, concretegrijs en au naturel) speelt Lundia in op de interieurtrend waarbij de schoonheid van het materiaal een hoofdrol speelt. Pure materialen krijgen een steeds prominentere plek in huis. Ze geven het interieur rust, authenticiteit en warmte. De nieuwe transparante kleurtinten van de Lundia Original-serie geven het kwaliteitshout een subtiele en moderne uitstraling.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: