Lundia kastsystemen

Adviseert bij de klant thuis

Vrijwel elke Nederlander kent het of heeft het zelfs in huis: een kast van Lundia. Beroemd om haar functionele en duurzame kastsystemen.

Een mens verzamelt tijdens zijn leven heel wat spullen om zich heen, van leuke hebbedingen tot noodzakelijke gebruiksartikelen. Met opbergoplossingen voor elke leefstijl en levensfase draagt Lundia bij aan een opgeruimd huis en dito bewoners. Liefdevol omgaan met hun ruimte is daarbij het uitgangspunt, met een persoonlijk en doordacht kastenplan als resultaat. Zo'n plan zorgt ervoor dat de kasten in alle opzichten optimaal passen bij de ruimte én de mensen die daarin leven, wonen en werken.

Anno 2009 grijpt Lundia met een nieuwe filosofie en nieuwe collectie kasten nadrukkelijk terug op de oorspronkelijke kracht van het merk: kasten voor wonen, werken en slapen. De nieuwe collecties bieden een kastoplossing voor ieder vertrek en zijn geschikt voor alle woonstijlen.

Verdeeld over het land zijn er 15 verkooppunten van Lundia. Maar er is meer; Lundia komt voor een goed kastenplan ook bij de consument thuis. Dat dit voorziet in een behoefte blijkt wel uit het feit dat er inmiddels 4 medewerkers in Nederland full time werkzaam zijn als thuisadviseur.

Een kast uitzoeken die bij de woonwensen en het interieur van de consument past en daarnaast nog functioneel is, is niet eenvoudig.
Zeker niet als men enkele bijzondere woonwensen heeft of een niet alledaagse ruimte goed wil benutten. Daarnaast ontbreekt het vele mensen ook nog aan de nodige zin en/of tijd om stad en land hiervoor af te lopen. Een goede oplossing is dan een thuisadviseur van Lundia die in alle rust de wensen inventariseert en helpt met de kleur en indeling van de kast. De Lundia adviseurs zijn deskundig door jarenlange ervaring en komen met een doordachte oplossing, die maximaal voldoet aan de wensen van de consument en mooi past in het interieur. Lundia regelt vervolgens het gehele traject van idee tot oplevering van de kast(en). Ook hier heeft de consument de zekerheid dat zijn kast deskundig wordt gemonteerd en er geen verassingen achteraf zijn.

 

Kijk voor meer informatie op www.lundia.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: