Hulsta opbergsystemen

Spectrum


hülsta heeft al jaren een heldere filosofie: meubels moeten functioneel zijn, plezier geven en ruimte bieden aan individuele woonwensen. Geen wonder dat de woonwand- en boekenkastsystemen van hülsta in binnen en buitenland een groot succes zijn.

 


Het hülsta programma SPECTRUM voldoet aan de allerhoogste eisen van design en afwerking. Met het modulaire systeem kunnen hoogst individuele combinaties worden gemaakt: een stijlvolle oplossing op maat voor elk interieurvraagstuk.

Grenzeloze mogelijkheden

Bij het kiezen van een wandmeubel is men vaak gebonden aan standaard indelingen en afmetingen. In woonruimtes met een onregelmatige maatvoering kan dat problemen opleveren. Het SPECTRUM-programma lost dit soort moeilijkheden op met een enorm aanbod aan afmetingen die alle hoogte- en diepteverschillen opvangen. Daarnaast kunnen de elementen worden gecombineerd met staanders, tussenbladen en legplanken om buitengewone effecten te creëren, ook onder schuine plafonds. Zo kan in elk interieur een unieke woonwand of boekenkast worden opgebouwd.

 

Flexibele indeling

De open vakken in een SPECTRUM-wandkast kunnen fraai worden gecombineerd met lades. Bijzonder is de mogelijkheid om rechte hoekelementen te combineren tot een doorlopend geheel. Het systeem heeft een maximale hoogte van maar liefst 230 cm. Voor het bereiken van de hoogste boekenplanken is een - langs een rail verschuifbare - bibliotheekladder beschikbaar. Naast de bijna onbegrensde mogelijkheden van de woonwanden en boekenkasten kunnen de fraaie SPECTRUM-elementen ook 'zwevend' worden opgehangen voor een ruimtelijk effect.

 

 

Praktische details

Natuurlijk houdt SPECTRUM goed rekening met de eisen en wensen op audiovisueel gebied. Het programma omvat tal van elementen voor de televisie en geluidsinstallatie. Het is mogelijk om uit de losse componenten een tv-meubel naar eigen smaak samen te stellen. Dankzij de doorlopende sokkel en -bovenblad zal dit altijd één geheel vormen met de rest van het wandmeubel. Maar SPECTRUM biedt meer. Zo kan in de woonwand een comfortabel opklapbed voor één of twee personen worden ingebouwd. Ook is het mogelijk om kledingkasten onopvallend weg te werken. Op deze manier kan in een leefruimte een zeer gerieflijke logeermogelijkheid worden geïntegreerd, zonder dat er permanent een bed in de weg staat.

 

Fraaie afwerking

Het SPECTRUM-programma is naar wens verkrijgbaar in wit laqué, blank ahorn, beuken, blank eiken en kersen. De afwerking van de fineervarianten is buitengewoon hoog: zo zullen de houtnerven op de fronten doorlopen op de aangrenzende panelen. SPECTRUM is bovendien uitgerust met hülsta's beroemde 'soft'-techniek die het nagenoeg geruisloos sluiten van de deuren en laden mogelijk maakt. Alle laden zijn uitgerust met SoftFlow®: een vertragend zelfsluitmechanisme. Verder kunnen in alle boekenplanken en dekbladen halogeen in- en voorbouwspots worden gemonteerd. 


Kijk voor meer informatie op: www.hulsta.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: