Hülsta meubelprogramma

Spectrum

Als er één meubelprogramma is dat de ziel van de gerenommeerde Duitse meubelproducent hülsta het best weerspiegelt, dan is het de SPECTRUM-collectie wel. Deze absolute bestseller in het hülsta-asssortiment (goed voor 750 miljoen euro omzet en 200.000 tevreden klanten in de afgelopen 25 jaar) viert dit jaar zijn zilveren bestaansjubileum! Een kwart eeuw ongeëvenaarde kwaliteit in modulaire en onnavolgbaar flexibele meubelopbouw die ook bij de vele hülsta - dealers in de Benelux uitgebreid gevierd wordt.
Feestgedruis waar in de eerste plaats de klant beter van wordt: wie dit jaar een SPECTRUM - configuratie koopt, krijgt alle aanpassingen in de hoogte, breedte en diepte van de gekozen meubelcombinatie gratis. Bovendien zorgt de hülsta-interieurservice binnen 24 uur al even kosteloos voor een professioneel inrichtingsplan. Vlekkeloze service tot op de millimeter: SPECTRUM gaat voor niets minder!

Alleskunner zonder weerga
Een jarig meubelprogramma dat als "ruggengraat" van een succesvolle meubelonderneming omschreven wordt. Dat vergt meer dan één woordje uitleg en we frissen dan ook graag uw geheugen even op. Het SPECTRUM-programma wordt met recht en reden een "alleskunner" genoemd omdat deze collectie zich letterlijk in elke woonruimte laat integreren.
Of het nu om een combinatie voor de eetkamer, de woonkamer, het thuiskantoor/ bibliotheek of de slaapkamer gaat, essentieel is dat SPECTRUM de beschikbare ruimte altijd optimaal benut. Met maar liefst 3000 verschillende modulaire onderdelen kan ook in de moeilijkste hoeken of onder de meest merkwaardige dakhellingen een mooi en functioneel meubel gecreëerd worden.

SPECTRUM maakt je stoutste woondromen waar
Elke dag beslissen 30 consumenten om hun woonruimte met SPECTRUM in te richten: dit modulaire meubelprogramma heeft immers niet voor niets de reputatie in staat te zijn om elke woondroom waar te maken. De klant kan kiezen uit de mooiste houtsoorten- gefineerd of met zijde massief verwerkt, mat gelakt - maar ook helder of gesatineerd glas, geborsteld aluminium en andere accessoires van topkwaliteit die zeer individuele meubelcombinaties mogelijk maken.
Troef bij uitstek van SPECTRUM is immers dat de klant een heel persoonlijk stempel op de samenstelling van zijn keuze kan drukken. Een uitdaging voor creatievelingen, maar ook wie niet meteen een totaalbeeld voor ogen heeft, wordt met een glimlach door de interieurspecialisten van hülsta bijgestaan.
Enkele voorbeelden? Een op het eerste gezicht verloren hoek tussen de twee modules van een wandcombinatie kan ingevuld worden met een verbindingselement dat naadloos de wand volgt en veel extra bergruimte oplevert. Ook in thuiskantoor-opstelling biedt SPECTRUM onvermoede mogelijkheden. De combinatie van in de hoogte verstelbare werkbladen garandeert ergonomisch en efficiënt presteren met het ladenblok op geruisloze wieltjes en archiefkasten binnen handbereik. Een flatscreen-televisie van de jongste generatie komt dan weer schitterend tot zijn recht in een solitaire SPECTRUM hifizuil met in de hoogte verstelbare glazen legplanken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: