Hulsta kastensystemen

Mega-Design

MEGA-DESIGN staat synoniem voor de ultieme veelzijdigheid op maat: dit is een opbergsysteem voor thuis, home office en kantoor met duizend-en-een mogelijkheden. Het is ideaal als grote boekenkast, room divider, kast- en hifimeubel, en wordt tot op de centimeter precies passend gemaakt. Dankzij een brede waaier aan combinatiemogelijkheden in fineer, lak en glas is MEGA-DESIGN een discreet en sterk stijlstatement in elk modern interieur.Nieuw voor 2010
Dit jaar werd het meubelprogramma uitgebreid met een levendig fineer. Dit prettige, lichte beuken met zijn eigenzinnige karakter combineert perfect met het glanzende zwart van de gelakte glasfronten.
Eveneens nieuw is de kleur zand als lakuitvoering voor de elementromp of als lakleur aan de binnenkant van de glasfronten. Zandkleurige lak straalt elegantie uit en verzacht het puristische wit. Het gaat ook prachtig samen met de warme uitstraling van fineer.

MEGA-DESIGN past altijd en overal
MEGA-DESIGN past in elke ruimte en tegen elke wand, ook tegen schuine zolderwanden, en dat tot op de centimeter precies. Geen plekje blijft onbenut. Het systeem bestaat uit staanders waar fronten voor lopen. Gebruikers kunnen vrij kiezen hoeveel open en gesloten elementen ze installeren. De brede keuze aan kastfronten laat toe een eigen creatie te maken, met bijvoorbeeld de zachte uitstraling van hout of de luxueuze sfeer van lak. Achter de schuifdeuren kan een grote flatscreen verborgen worden die driedimensionaal kan bewegen dankzij een speciale houder. Ook de grote schuifdeuren lopen heel licht over hun geleiders.

Verlichting
Met sfeer- en accentverlichting in bepaalde delen van het meubel zijn fascinerende, optische effecten te creëren. Zo is MEGA-DESIGN heel mooi als vitrinekast om er objecten in tentoon te stellen, bijvoorbeeld op glazen leggers.

Klassevolle room divider
Het is perfect mogelijk een MEGA-DESIGN opstelling te gebruiken om een grote ruimte te scheiden. Alles is even mooi en hoogwaardig afgewerkt, er zijn geen voor- of achterkanten. Dat maakt MEGA-DESIGN tot een interessante oplossing voor het home office en een aantrekkelijke kantooromgeving. Het systeem is eindeloos uitbreidbaar in de breedte.

Kleuren, houtsoorten en glas
MEGA-DESIGN is beschikbaar in witte en zandkleurige lak, blank ahorn, choco eiken, noten en structuurbeukenfineer. Voor glazen fronten is er keuze uit zwart gelakt, wit gelakt en zand gelakt glas. Het glas is aan de achterzijde gelakt, zodat het invallende licht voor een diep en rijk kleurenspel zorgt. Er is ook keuze uit gesatineerd glas en helder glas.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: