Hulsta kastensysteem

Multi-forma


Als ontwerper van eigentijdse, multifunctionele interieurs besteedt hülsta

bijzonder veel aandacht aan fraaie opbergmogelijkheden. Het universele kastensysteem MULTI-FORMA is speciaal ontwikkeld voor de veeleisende consument die de perfecte combinatie zoekt van functionaliteit en esthetiek. Het programma sluit qua stijl prachtig aan bij alle slaapkamer- en woonkamerprogramma's van hülsta. MULTI-FORMA is nu uitgebreid met volledig nieuw geconcipieerde elementen en drie nieuwe frontdesigns. Zo kunnen de mooiste, hoogstpersoonlijke opbergmogelijk-heden op maat worden gecreëerd.

 

 

Kosteloos op maat gemaakt

Het MULTI-FORMA-concept van hülsta is bijzonder flexibel. Uit de talloze

verschillende componenten kunnen geheel naar eigen smaak en inzicht kastenwanden worden samengesteld. hülsta bood daarbij al als gratis service het inkorten van componenten in de hoogte aan. Deze service geldt nu ook voor inkortingen in de breedte en diepte. Voortaan kan dus zonder meerprijs een nauwkeurig in de ruimte passende kast worden gecreëerd.

 

Fraaie frontdesigns

MULTI-FORMA wordt gekenmerkt door de verticale finering. Nieuw in het scala van draai- , vouw- en schuifdeuren zijn de dwars gefineerde fronten. De levendige nerftekeningen geven de kasten een bijzonder attractieve uitstraling met name in de uitvoeringen eiken zand, eiken choco en noten fineer. De symmetrische cassettefronten ademen een Aziatische sfeer. Heel dunne latjes van echt hout verdelen de kastdeuren in witte, bruine of zwarte hoogglans panelen. Hiermee

kan eindeloos worden gecombineerd. Bij de glazen fronten is een interessante materiaalmix toegepast. De glazen panelen zijn aan de achterzijde gelakt in de kleuren wit, bruin of zwart. Elk paneel wordt op elegante wijze door drie dwars gefineerde friezen opgedeeld. Ook hier zijn weer talloze combinaties mogelijk,

omdat de friezen verkrijgbaar zijn in licht eiken zand, donker eiken choco

en in noten fineer.

 

 

Veelzijdige kastinterieurs

Hülsta heeft niet alleen oog voor esthetiek en duurzaamheid, maar ook voor

gebruiksgemak. Daarom is het interieur van het MULTI-FORMA-programma geheel

opnieuw ontworpen. Er zijn laden met houten of glazen frontdeel, met of zonder

vakverdeling voor stropdassen of lingerie, schoenenlades, met stof beklede ladebakjes, kledingroedes en een slimme kledinglift. Bovendien zijn de lades 100% uittrekbaar en voorzien van softflow. Ook biedt het programma prachtige accessoires zoals kledingfoedralen en met stof beklede opbergdozen.

Een naar boven en onder schijnende lichtlijst, waarvan de snoer onzichtbaar is weggewerkt in de plank, schakelt door middel van een bewegingsensor automatisch aan en uit. Met deze veelzijdige componenten kunt u het interieur

van uw MULTI-FORMA kastenwand precies afstemmen op uw persoonlijke wensen. Alle interieurs zijn verkrijgbaar in wit laqué en in licht of donker fineer.


Kijk voor meer informatie op: www.huelsta.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: