Hulsta kasten

Woonprogramma Mega Design

Wat niet past, kan altijd passend worden gemaakt. Het woonprogramma MEGA DESIGN past zich spelenderwijs aan alle mogelijke interieurconcepten aan. In nieuwe kleuren en formaten, geeft MEGA DESIGN ook blijk van een bijzondere veelzijdigheid. Nieuw daarbij is de schrijfruimte annex werkplek die nu eens geen storende factor, maar een stijlvol vormgevingselement is.

MEGA DESIGN laat zich eenvoudig plannen: met de verschillende elementen kan een individueel woonprogramma worden gecreëerd – met alle vrijheid in hoogte, breedte én diepte. Uiteenlopende kleuren, materialen, verlichtingsoplossingen en toebehoren zorgen ervoor dat het woonmeubel volledig op de eigen smaak en wens kan worden toegesneden.

Naast de kleurtonen lakwit en lakzand toont MEGA DESIGN haar kleurveelzijdigheid met de nieuwe kleurtoon lakcacao en nieuwe uitvoeringen in natuureiken, kernnoten, lakgrijs en lak-wolwit. Daarnaast kunnen de frontelementen nu ook worden voorzien van nieuwe kleuraccenten. Naast de glasvlakken met gekleurde achtergrond in wit, wolwit, zand, cacao en grijs zijn ook petrol- en curryaccenten mogelijk voor de schuifdeuren.

Dankzij de nieuwe hoogtevarianten kan MEGA DESIGN ook hangend in de kamer worden toegepast; een volledig nieuwe variatiemogelijkheid. Het systeem oogt door deze hangkastuitvoering licht en kan speels in ruimten worden geplaatst. Ondanks de strakke, tijdloze lijnvoering behoudt ook deze uitvoering haar charme.

Techniek als thema
Een nieuw tv-paneel biedt met speels gemak ruimte aan techniek en mediazaken tot een breedte van twee meter. Het paneel kan stand-alone maar ook in combinatie met kast-elementen worden gebruikt. In beide gevallen zorgt het paneel ervoor dat het tv-toestel optisch harmonieert met de rest van de omgeving en storende elementen, zoals kabels en stekkers, onzichtbaar aan het oog worden onttrokken.

Het vakmanschap van MEGA DESIGN komt tot uitdrukking in het hoogwaardige beslag: de Magic Join vormt een onzichtbare verbinding tussen de kastelementen die daardoor lijken te zweven. LED-spots in de vitrine of als voorbouw-optie zorgen voor sfeervol licht in warmwitte kleurtonen.

Schrijven, browsen en werken
Om te kunnen schrijven, internetten of werken, is er ruimte nodig in de woonomgeving. MEGA DESIGN toont zich een meester in het optisch integreren van een kleine werkplek zonder storend te zijn voor het interieurontwerp. Het nieuwe schrijftafel-element kan los aan de wand worden opgehangen maar ook als element in het kastsysteem worden opgenomen. Zo kunnen mini-bibliotheekjes worden gecreëerd of strak gestructureerde werkplekken in een tijdloos lijnenspel. Het uittrekbare tafelblad verbergt daarbij de vele kabels en laadapparatuur van o.a. een notebook.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: