Hulsta kasten

Paso


Een  kast-interieursysteem dat de grenzen van efficiënt ruimtegebruik en opbergen verlegt: zo mag het Paso-programma zeker omschreven worden. De vondst om twee systemen met elkaar te combineren, namelijk functionele draai-, vouw-  of schuifdeuren die samengaan met een ruimteverdeler en tussenbouw is bijzonder enthousiast onthaald door het grote publiek.

 

Wat voor combinatie u ook kiest, dit uitzonderlijke kastsysteem kan tot in de kleinste details aan uw persoonlijke wensen aangepast worden.  Elke samenstelling wordt in de hoogte, breedte en diepte volledig op maat uitgevoerd… zonder dat het een euro meer kost!

Naast de bestudeerde vormgeving van het exterieur, verdient PASO ook binnenin meer dan gewone aandacht. Met behulp van een brede waaier van functionele elementen kunt u de indeling helemaal zelf bepalen. De legplanken, verlichtingsplanken, hangboxen en verrijdbare boxen die kunnen uitgerust worden met laden en tableaus, zijn speciaal ontwikkeld om zoveel mogelijk gebruikscomfort en bergmogelijkheden te bieden.  PASO kan net zo goed naadloos in een nis in de wand ingewerkt worden voor wie klein

Kijk voor meer informatie op: www.huelsta.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: