Gero kastsystemen

haalt alles uit de kast


Alles uit de kast Maatwerk is een veelgehoorde kreet in de meubelbranche. In de praktijk echter blijken aan dat maatwerk al heel gauw grenzen te zitten. Níet bij de kasten van Gero. Het Gero kastsysteem kent geen énkele beperking qua maatvoering, indeling of uitvoering. Ook qua kleur(en) hoeven er met ruim 2635(!) opties géén concessies gedaan te worden.
Gero haalt álles uit de kast wat er in zit.              


In showrooms staan volop kasten. Maar meestal nét niet in de goede kleur. Of de laden zijn niet hoog genoeg om DVD’s in op te bergen. De kast is te smal voor de nieuwe TV, te hoog om praktisch te zijn, of de indeling is onhandig. Genoegen nemen met een tussenoplossing hoeft niet! Want met Gero kunnen wél alle denkbare eisen en wensen op het gebied van kasten worden vormgegeven. Gero hanteert namelijk geen vast stramien voor breedte-, diepte- en hoogtematen. Elke kast wordt van nul af aan opgebouwd volgens persoonlijke wensen. Tot op de millimeter nauwkeurig. In elke gewenste kleur en stijl. Tegen een muur, in een nis, om een hoek of vrijstaand.Gero past altijd; binnen élke ruimte en elk budget.

 

Gero kasten hebben een basis van MDF of met echt hout gefineerd plaatmateriaal in eiken, kersen, beuken en noten. En met ruim 2635 verschillende kleuren is élke afwerking mogelijk. Ook in glas kan veel, zoals gekleurd en/of gestraald glas.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: