Castelijn kastwanden

Groove


Groove, het kastsysteem ontworpen door Coen Castelijn, is gebaseerd op de geraffineerde afwisseling van ranke ingeschoven aluminium schappen met stevige houten of gelakte constructieplanken. Verkrijgbaar in vijf hoogtematen, is dit systeem van kamerbreed dressoir tot plafondhoge wand op te bouwen, al of niet aangevuld met deuren, laden,  een geïntegreerd werkblad, een apparatuurlowboard of TV schuifdeurkast.

 

 

Op de Woonbeurs is dan ook een imposante kastwand van 7 meter lengte opgebouwd, waarin nagenoeg alle Groove-mogelijkheden zijn verwerkt, met weer een nieuwe mogelijkheid: de TV-wand.

Na het succes van de draaibare TV-wand van Hide&Slide kon de ontwikkeling van een TV-wand die te integreren is met bestaande kasten, niet uitblijven. Deze TV-wand heeft nét als bij Hide&Slide achter de wand verborgen uittrekwagens voor Cd’s en Dvd’s, maar is niet meer draaibaar. Daardoor is naast een 130cm brede versie óók een158cm brede TV-wand mogelijk geworden voor de grotere TV’s van 46” of méér.


Kijk voor meer informatie op: www.castelijn.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: