Castelijn kasten

Rob en Rib

Rob is een slanke kast van 211 cm hoog en 80 cm breed, waarbij 3 vierkante open nissen de aandacht trekken. Deze nissen kunnen zelfs nog méér benadrukt worden door ze in kleur af te laten wijken van de rest van de kast én ze als 'finishing touch' uit te lichten met een in de schap ingebouwd spotje. Rob is in uni-, effect- en hoogglanslak leverbaar, waarbij allerlei combinaties tussen romp, deuren en nissen eindeloze variaties opleveren.

Rib is met zijn 120 cm breedte duidelijk een slag groter dan Rob en qua vorm diens tegenhanger: geen nissen in het midden, maar zijarmen aan beide kanten. Met als opvallend gegeven dat twee tegen elkaar geplaatste Rib kasten in het midden weer de vorm van Rob laten zien. Ook Rib is in uni-, effect- of hoogglanslak verkrijgbaar. Daarbij kan naast combinaties tussen romp en front, ook heel subtiel juist enkel het achterschot in een mooie kleur worden gekozen. Kleur die verrast bij het openen!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: