Cabinet

Nieuwe stift- en krijtdeuren

Deze multifunctionele schuifdeuren zijn nieuw in het uitgebreide assortiment van de Duitse producent van luxueuze inbouwkasten CABINET. De nieuwe schuifdeuren zijn bijzonder praktisch voor in de keuken. En in de (kinder)slaapkamer bieden de prachtig matte krijtdeuren of de glanzende stiftdeuren ruimte voor eigen creaties. Daarnaast is het op beide schuifdeurmodellen mogelijk om met magneten notities en uitnodigingen op te hangen.

Op maat
Elke woonsituatie heeft een eigen stijl en vraagt dus om een specifieke oplossing. CABINET maakt alle inbouw- en inloopkasten tot op de millimeter op maat en volledig naar wens, en biedt een uitgebreid assortiment van bijvoorbeeld bamboe- of glasschuifdeuren. Het is ook mogelijk elke deur te behangen of met stof te bekleden. CABINET biedt de nieuwe krijt- en stiftdeuren dan ook aan in diverse stijlvolle kleuren. Uiteraard worden ze geheel op maat gemaakt en geïnstalleerd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: