Cabinet inbouwkasten

nieuwe, warme herfstkleuren

Geïnspireerd door de kleurrijke, natuurlijke herfstlandschappen presenteert Cabinet nieuwe glastinten voor haar inbouwkasten. Hiermee tovert u uw huis om tot een ware Indian Summer-belevenis. De zachte aardetinten kaki en olijfgrijs, mosterdgeel, goud, koper- en roestbruin geven elke kamer een warme en huiselijke sfeer en zorgen voor nog meer welbehagen en ontspanning. Deze prachtige nieuwe kleuren laten zich uitstekend combineren met bijvoorbeeld onze zachte, leren handgrepen.

De nieuwe highlights van het CABINET-kleurenpalet vullen het uitgebreide portfolio aan mogelijkheden perfect aan. De glazen deuren vormen met de warme kleuren een elegante, op maat gemaakte, opbergmogelijkheid. Vooral in lastige ruimtes, zoals onder schuine daken, toont het exclusieve CABINET-schuifdeursysteem zijn aantrekkingskracht: het tot op de millimeter nauwkeurige railsysteem bereikt werkelijk elke hoek of nis van uw interieur.

Herfsttijd is laarzentijd en ook hiervoor heeft CABINET een handige oplossing: laarzenhangers zorgen voor een opgeruimde kledingkast.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: