Cabinet inbouwkasten

Droomkasten voor uw lentegarderobe

Wat trek ik aan vandaag? Die vraag stelt elke man of vrouw zichzelf minstens een keer per dag. Met de lente- en zomergarderobe op komst is een optimaal overzicht van alle kledingstukken, schoenen en accessoires een must. Dit kan met de op maat gemaakte inbouwkast met schuifdeuren van CABINET. Daarbij wordt het kastinterieur afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften. De inbouwkasten passen op de millimeter nauwkeurig en benutten de gehele ruimte tussen vloer en plafond. CABINET maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en vormt 'lastige' ruimtes, zoals onder een schuin dak, om tot esthetisch en efficiënte ruimtes.Lentelook
Omgeven door mooie kleren, lievelingsschoenen en accessoires kun je jezelf naar hartenlust elke lentedag opnieuw weer anders presenteren. Daar heb je niet meer plaats voor nodig dan voor een conventionele diepe kast. Integendeel: CABINET-inbouwkasten zijn de oplossing die de ruimte het meest efficiënt benut. Aansluitend op de huidige trends waarbij aardse kleuren en natuurlijke materialen een centrale plaats innemen, biedt CABINET nu ook de mogelijkheid de schuifdeuren met leer te bekleden.

Kastinterieur
De binnenkant van het kastsysteem wordt afgestemd op de persoonlijke wensen en behoeften van degene die de kast gebruikt: laden met een vakindeling die op de gebruiker is afgestemd, diverse uittreklades die geruisloos zelf sluiten, pantalonrekken, stropdasrekjes, een kledinglift, korfladen, hoedendozen en led-verlichting zorgen voor een inbouwkast die onder alle omstandigheden perfect is.

Exclusieve schuifdeuren
Voor de exclusieve buitenkant staat een grote keuze in deuren, oppervlaktematerialen zoals glas en leer (in samenwerking met StudioArt in Milaan), vullingen en kleuren ter beschikking. De gepatenteerde rolsystemen garanderen het feilloos glijden van de deuren en de rails kunnen desgewenst in de vloer worden verzonken. Op die manier is de kans op struikelen bij een inloopkast vrijwel uitgesloten. Met de op maat gemaakte, kwalitatief hoogwaardige CABINET-kastsystemen wordt de beschikbare ruimte esthetisch, ergonomisch en efficiënt aangepast aan alle wensen die de gebruiker heeft.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: