Auping kasten

nieuwe kasten

Op de Internationale Meubelbeurs in Keulen introduceert Auping zijn nieuwe partner voor de productie van kasten: De Graaf kastenproductie. De kastenproducent zet het Auping assortiment draaideur- en zweefdeurkasten, zoals geïntroduceerd op 21 juni 2010, één-op-één door. De diversiteit in maten, materialen en kleuren is perfect afgestemd op de bedden van Auping. De complete kastencollectie is vanaf 1 maart 2011 beschikbaar en exclusief verkrijgbaar bij Auping dealers.Bij de keuze van de nieuwe partner heeft Auping hoge eisen gesteld op het gebied van kwaliteit, continuïteit, ervaring, imago en procesmatig werken. Met de modernste kastenfabriek van Nederland is De Graaf voor Auping de partner bij uitstek. Het volledig geautomatiseerde productieproces, de hoogwaardige materialen en het geschoold personeel zorgen voor een degelijk kwaliteitsproduct. In standaardmaten, maar ook op maat gemaakt, kamerbreed en plafondhoog. De Graaf is onder meer bekend als maatwerkproducent van de STIJL kastwandsystemen (www.stijlkasten.nl).

Uitbreiding assortiment
In eerste instantie is de continuering van het bestaande assortiment de insteek van de samenwerking. In de tweede helft van 2011 streven de partners ernaar noviteiten aan het kastenprogramma toe te voegen. Hierbij speelt de jarenlange ervaring van De Graaf op kastengebied een belangrijke rol. Inloopkasten, commodes en multimediakasten zijn trends die één-op-één passen bij de slaapbeleving van Auping.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist


Aanbevolen artikelen over Kasten: